Nástroje pro usnadnění přístupu

XVIII. školní ples je minulostí

Vyzdobené prostory DK Delta, množství hodnotných cen a celkové zabezpečení plesu společně s jeho programem přímo lákaly k jeho návštěvě. 

Po slavnostním zahájení školního plesu ředitelkou školy Mgr. Helenou Ondrejkovou se taneční sál ocitl v obležení všech, kteří chtěli zhlédnout jeden z výrazných okamžiků celého večera, a to polonézu v podání žáků devátého ročníku. Předtančení žáci nacvičovali pod vedením Veroniky Krejčířové několik měsíců a za jejich namáhavou práci na plese sklidili zasloužené ovace.

I dále školní ples probíhal v pohodové atmosféře. K tomu, aby si všichni přítomní společenský večer naplno užili, přispěla hudební skupina Axel, Hrušecká cimbálová muzika a moderátor večera Ing. Martin Maťašovský.

Poděkování patří všem, kteří se na přípravě a realizaci školního plesu podíleli. Sponzorům a rodičům za hodnotné ceny do tomboly. V neposlední řadě pak návštěvníkům našeho letošního plesu, kteří se od začátku výborně bavili a postarali se o to, že se celý večer stal dozajista pro všechny příjemným zážitkem.   

Mgr. David Starnovský

ZŠ Kupkova

Základní škola a Mateřská škola Břeclav, Kupkova 1,
příspěvková organizace

Kupkova 1, 690 02 Břeclav
IČ: 63434466
Datová schránka: 9cpjxaj

Zřizovatel školy: Město Břeclav



© Základní škola a Mateřská škola Břeclav, Kupkova 1, příspěvková organizace

vytvořil www.pixelhouse.cz

Kontakty na vedení školy